Hvor Meget Koster Netflix?

Hvis du har overvejet at få Netflix, men er i tvivl om hvad det koster, så er du kommet til det helt rette sted. I dette indlæg vil jeg fortælle hvad Netflix koster i dag. Følg med længere nede.

Hvis du er ny til Netflix og ikke har prøvet det før, så kan jeg fortælle dig at det bliver et af dit bedste investeringer nogensinde. Ikke økonomisk, men du får så meget indhold for pengene og kommer til at kunne relatere til diverse film nyheder og populære shows.

Netflix koster ikke det samme overalt i hele verden. Prisen kan nemlig variere alt efter hvilket land du bor i. 

Herhjemme i Danmark har vi desværre et af de dyreste abonnementer i verden, hvor vi betaler 79 kr for basis, 99 kr for Standard og 129 kr for Premium.

Bor man f.eks. i Tyrkiet vil et basis Netflix abonnement blot koste 13 kr om måneden. I Danmark betaler vi altså ca. 6 gange så meget som i Tyrkiet for nogenlunde samme indhold.

Dog har vi faktisk ikke det dyreste Netflix abonnement. Den finder man i Schweiz og Lichtenstein, hvor man betaler ca. 85 kr. For et basis abonnement.

Du skal vide at: dette tekst indhold er udviklet for avXperten, så klik her for at tjekke deres webshop. Uden avXperten ville denne hjemmeside ikke kunne overleve.

Image: Pexels.com
Relaterede indlæg