Hvad Er Netflix?

Netflix er en streamingsplatform, hvor man kan se film og serier over internettet. Der er et utal af genre at vælge mellem, hvor der er både ældre og nyere varianter. 

Platformen bliver grundlagt i 1997 af Marc Randolph og Reed Hastings i USA. 

Du kan se Netflix i næsten hele verden. Det er dog en platform, der har været længe undervejs, da den faktisk først kommer til Danmark i 2012. 

I Danmark er det primært film og tv-serier, som man ser på ens telefon, computer eller tv. I USA er det lidt anderledes, da man også kan have et abonnement, hvor man lejer Blue-Ray og DVD'er på måndsbasis.

Tjenesten har pt. over 200 millioner brugere i hele verden og tallet bliver kun større, da mange ser det som en nem måde at se tv på. 

Det er en platform, der hele tiden får nye film og tv-serier, så det er heller ikke fordi, man skal blive ved med at se de samme ting igen og igen. Du kan dog ikke finde de nyeste ting derinde, da Netflix skal have lov til at lægge filmen eller tv-serien op. 

I forhold til tidligere er det dog blevet bedre med at få nyere film og tv-serier til platformen, hvilket de tidligere er blevet kritiseret lidt for.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette, du lige læste. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af smykker til kvinder. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.

Image: Pixabay, Jade87
Relaterede indlæg