Hvilken Netflix Serie Skal Jeg Se

Det er blevet efterår og det betyder lancering af rigtig mange nye serier. Der er både noget til dem som kan lide hårrejsende spænding og til dem som kan lide at få sig et godt grin. Her kommer der en oversigt over serier, som er bingeværdige at se på Netflix:

  1. Kastajnemanden, er en dansk serie som er baseret på Søren Sveistrups krimi af samme navn. Denne serie er ikke for sarte sjæle, da den handler om unge kvinder, som bliver myrdet og på gerningsstedet efterlader morderen kastajnemænd. En utrolig spændende serie, hvor man nemt kan se 3-4 afsnit i træk.
  2. Squid Game, en koreansk spændingsserie som handler om at en masse mennesker, som har en ting til fælles, hvilket er en kæmpe gæld, bliver kidnappet for at de skal deltage i et spil om at vinde en stor pengepræmie. De skal deltage i en masse børnespil og hvis de taber eller ikke følger reglerne, bliver de elimineret, som betyder døden.
  3. Sex Education, er en britisk ungdomsserie, som voksne også sagtens kan se! Her følger man en dreng hvis mor er sexolog. Grundet hans mors brede viden om sex, får han og hans venner en ide om at åbne en sex klinik på skolen. En meget underholdende serie, hvor man får sig et godt grin undervejs. Serien har været meget populær, derfor er den lige blevet fornyet til en fjerde sæson.

Du læser dette tekstindlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Enamel Copenhagen.

Image: Billede af Tumisu fra Pixabay
Relaterede indlæg