Hvor Mange Gange Har Juventusvundet Serie A? Få Svaret Her

I dette indlæg vil jeg kort fortælle hvor mange Serie A titler, den italienske fodboldklub Juventus har vundet. Find svaret forneden.

Har du undret dig over hvor mange Serie A titler Juventus har vundet i klubbens historie, nu hvor deres sejres stime er brudt af Inter FC? Før 2020/2021 sæsonen så har Juventus faktisk vundet Serie A hele ni gange i streg. Udover de ni gange så har de samlet 38 Serie A titler. Det er rimelig flot klaret af klubben fra Torino. 

Men hvis du spørger italienerne, så kan der faktisk godt være delte meninger om hvor mange Serie A titler de rent faktisk har. For i 2004/2005 sæsonen udviklede der en skandale ved navn, Calciopoli hvor Juventus fik officielt fratrukket deres Serie A titler for 2004/2005 & 2005/2006 sæsoner

Det skete i forbindelse med nogle kontroverser, som topfolk hos Juventus havde været ude i. Så titlern for 2004/2005 står som ingen vinder imens titlen efterfølgende blev videregivet til Inter FC. 

Så officielt har Juventus faktisk kun vundet 36 Serie A titler i deres tid. Men spørger man Juventus fansene, så vil de selvfølgelig sige at de har vundet 38. Uanset, så er det stadig forbløffende at kunne have vundet så mange titler, når man tænker på at Serie A ikke er nogle dårlige ligaer. 

Det indhold du læser i artiklen, er lavet med økonomisk support fra avxperten. Her kan du eksempelvis købe pandekagemaskine, og meget meget andet. Det årsagen til at avxperten får omtale i artiklen.

Image: Pexels.com
Relaterede indlæg